سنجد، برای درمان آرتروز مفید است
سنجد، در آب و هوای معتدل
و کشورهایی چون اروپای شرقی و غربی، آمریکای شمالی، آسیای مرکزی و شمالی می روید. از
درخت سنجد و میوه آن در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده
می شود
. این میوه کم کالری، مقوی معده است. پودر شده میوه و هسته آن،
بیماری آرتروز را درمان می کند. خاصیت ضد اسهال دارد و بهترین دارو برای درمان اسهال کودک است. از عوارضی مانند اسهال صفراوی،
زخم روده، سرفه های حاد گرم و سردرد پیش گیری
می کند.
حاوی ۷ نوع چربی اشباع شده و اشباع نشده و ۱۷نوع آمینو اسید
و مقداری پروتئین است. از آنجا که تانن قابض است، در معالجه بیماری های دندان، لثه و زخم معده موثر است
و از خونریزی جلوگیری می کند. برای درمان بیماری های کبدی از جمله زردی و یرقان مفید است. پوست را تقویت می کند و کلیه
ها را گرم نگه می دارد و مانع از تکرر ادرار می شود. جوشانده گل سنجد برای قلب،
زخم های ریوی و تنگی نفس مفید است.
به نقل از روزنامه خراسان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر